Še niste naš uporabnik? Pridružite Se!

Prijava Obstoječega Uporabnika

CPP Testi, Predavanje in Prva Pomoč

CESTNO PROMETNI PREDPISI
    LiveZilla Live Help

Izkušnje uporabnikov

Ko enkrat preizkusijo naše storitve se enostavno ne želijo več odločiti drugega ponudnika. Kot že povedano, vam naši testi CPP in prve pomoči, predavanje CPP in eKnjige omogočijo hiter, enostaven in učinkovit način priprave na vozniški izpit. Tu je nekaj izkušenj uporabnikov in povratnih informacij avtošol.

Ogledala sem si vse ponudnike online testov CPP, predno sem izbrala vas. Izgledali ste mi dosti bolj zanimivi. Z veseljem povem, da sem se odločila pravilno. Vaš online program je tako odličen kot izgled vaše strani. Priporočam ga vsakemu !

Petra Prebil
nekdanja kandidatka

 Doživel sem zanimivo izkušnjo - udobje avtošolskega poučevanja kar iz domačega naslanjača. Povedati moram, da sem užival v učenju preko spleta. Priporočam vsakomur. Verjemite mi, ne boste obžalovali.

Anže Kastelic
kandidat za voznika

 Vaši testi so enkratni. Pričela sem se zavedati velikih stvari. Postala sem bolj pozorna in varna. Imate hiter, privlačen in učinkovit način učenja.

Janja Nagode
voznica začetnica

 Mislim da ste čudoviti. Na republiških testih nisem naredil niti ene napake. Postal bom varen voznik. Hvala za vašo pomoč!

Primož Prebil
kandidat po programu za vožnjo s spremljevalcem